Scroll Top
Hulp nodig bij motorfietsschade?

Schade aan je motor is natuurlijk erg vervelend. Daarom zorgen we er bij Van Gorp Autoschade graag voor dat beschadigingen onzichtbaar worden hersteld. Maak daarom eenvoudig een afspraak!

Schade aan je motorfiets?

Of je nu enkele maanden per jaar geniet van je klassieke Harley-Davidson, of je je BMW-motor juist dagelijks inzet om de files te ontwijken, iedere motorfiets verdient het om schadevrij rond te rijden.

Lichte schade aan je motor

Onbewust schuurt je rits soms langs de tank, stoot je het tankpistool naast de vulopening of ontstaat er een scheurtje of kras in de kuip. Het zijn kleine schades die je motorfiets gemakkelijk oploopt. En dat is zonde. Spuitwerk, uitdeuken en kunststoflassen zijn bij ons aan de orde van de dag.

Zwaardere motorschade

Veiligheid voor alles. Schade aan het frame, de ophanging of de stuurinrichting kan de rijeigenschappen van je motorfiets beïnvloeden. Voor jou als berijder is het van belang dat de motor professioneel en volgens fabrieksspecificaties gerepareerd wordt om de veiligheid te waarborgen.

Schadeherstel en verzekering voor motoren

Schade aan je kostbare motor is al vervelend genoeg en daarom denken we op alle fronten met je mee. Wij zorgen ervoor dat je snel weer kunt opstappen en nemen je daarom graag al het papier- en herstelwerk uit handen. We regelen de taxatie van de schade en onderhouden contact met je motorverzekering. Van Gorp Autoschade is aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen.

Kunnen we je van dienst zijn? Maak een afspraak!