Hulp nodig bij caravanschade?

Van Gorp is specialist in caravanreparatie, camperreparatie en professioneel schadeherstel. We helpen je weer veilig en schadevrij op weg naar je volgende vakantiebestemming. Maak daarom eenvoudig een afspraak!

Schadeherstel aan camper en caravan

Een tentstok die bij opbouwen van de voortent uit je vingers glipt, een te krappe bocht op de camping of een paaltje dat je bij het inparkeren over het hoofd hebt gezien. Het zijn veelvoorkomende schades die tijdens je vakantie kunnen ontstaan.

Reparatie aan alle merken caravans en campers

Op onze caravan- en camperschadeafdeling wordt je kampeerwagen volgens fabrieksspecificaties gerepareerd. Wij herstellen schades aan alle merken caravans en campers.

Verzekering schadeherstel caravan of camper

Is er schade ontstaan? Door eigen toedoen of door een andere partij? Bij de herstelwerkzaamheden van de schade komt helaas meer kijken. Bijvoorbeeld het melden en taxeren van de schade en de afhandeling met je caravanverzekering. Van Gorp Autoschade werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen en regelt de complete schadeafhandeling. Wij herstellen voor de belangrijkste kampeerauto verzekeringsmaatschappijen als Aveco, Camperverzekerd, Re-Camp, NKC, ANWB en Bovag.

Schade is altijd vervelend. Daarom helpen we je graag met de reparatie. Van spot repair aan een kleine kras of deuk in de kunststof zijwand van je caravan, tot aan het vervangen van dakplaten met hagelschade

Kunnen we je van dienst zijn? Maak een afspraak!

Vraag ons voor advies bij het verzekeren.
Neem contact met ons op!