Scroll Top
Hulp nodig bij autoschade?

Erger je niet langer aan een schade op uw bumper of deuk in de deur, de professionals van Van Gorp Autoschade zorgen voor een onzichtbaar herstel. Maak daarom eenvoudig een afspraak!

Autoschade vakkundig hersteld

Laagstaande zon, een plotselinge file of een paaltje op de parkeerplaats. Een kleine inschattingsfout kan voor een vervelende beschadiging aan je auto zorgen. En of het nu gaat om een kleine lakbeschadiging of veel grotere materiƫle schade, bij Van Gorp Autoschade in Hendrik-Ido-Ambacht staan we voor jouw schade garant.

Vakkundig autoschadeherstel

Wanneer je schade hebt opgelopen aan je auto, dan heb je vaak heel wat te regelen. Van de rompslomp met je verzekeringsmaatschappij tot aan het zoeken van een vakkundig herstelbedrijf. Van Gorp Autoschade maakt de afwikkeling van je schade een stuk eenvoudiger. We regelen namelijk alles voor je, van papierwerk tot herstel met originele onderdelen en gratis vervangend vervoer.

Inbraakschade, hagelschade

Parkeerschade, hagelschade of autoschade na een inbraak of ongeluk, we herstellen de schade op een hoogwaardige en kostenefficiƫnte wijze. Blijf je niet langer irriteren aan een scheur in je bumper of een deuk in je deur. Bij Van Gorp Autoschade ben je ervan verzekerd dat alle beschadigingen onzichtbaar worden hersteld. We zijn tevens specialist in ruitschade.

Geen eigen risico

Wij werken voor alle verzekeraars. Door onze afspraken met deze autoverzekeringen, betaal je bij ons minder of zelfs geen eigen risico bij schadeherstel. Bij Van Gorp Autoschade kun je hierdoor vele honderden euro’s op je reparatie besparen. Vraag ons naar de voorwaarden.

Kunnen we je van dienst zijn? Maak een afspraak!